Babykläder - Underbart söta babykläder

Köpa babykläderna på nätet

Köp babykläderna på nätet

Det finns många butiker på nätet där ni kan köpa babykläder till er eller er väns lilla bebis. Att köpa babykläderna online kan vara billigare men framför allt är utbudet otroligt stort så ni riskerar inte pinsamheter att er baby har samma kläder som någon annan ni träffar på stan.

Svenska nätföretag med babykläder

Tips på bra svenska företag att handla barnkläder från.

Fördelen med babykläder är att det är lättare på alla sätt att handla kläderna på nätet jämfört med andra kläder.

  • Er baby kommer inte klaga på att bebiskläderna ni köpt på nätet är fula, men om några år kommer barnet bry sig om kläderna.
  • Det gör inget om ni köper lite för stora babykläderna eftersom de kommer att passa inom kort och små barn ska ha för stora kläder.
  • Kläderna till er baby är små och lätta att skicka på posten. Många gånger kommer de i madrasserade kuvert som går ner i er brevlåda.
Prioritet
Företag
Kommentar

1

Mängder av bra barnkläder för alla

2

Oii Design
Baby- och barnkläder till 12 år

3

Lindex
Söta bodies & kläder för nyfödda

4

Zalando
Begränsad utbud av babykläder

5

Babyshop
Babyshop har mycket bebiskläder

6

Polarn & Pyret
Massor med babykläder

Babykläder från utlandet

Ni kan också köpa babykläder från utlandet men risken är att kläderna innehåller miljögifter och att det är dyrt att byta kläderna om de skulle vara felsydda. Ni kan dessutom riskera att bli lurade på babykläderna eller att tullen påför skatt, moms och en avgift på 150 kr för att ni importerat varorna från länder utanför EU.

Oftast är det lättare att smidigare att gå till en skräddare eller sömmerska men då kommer det kosta lite. Rådet är att köpa babykläderna från ett svenskt företag så att ni betalar svensk moms och gynnar företag nära er vilket är bra för landet och för er.


Meny - Babykläder
Till förstasidan på www.babykläder.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FlickorPojkarButikerNyheter