Babykläder - Underbart söta babykläder

Köpa Begagnade Babykläderna

Begagnade babykläder - Bra för plånboken & miljön

Små barn växer snabbt ur sina babykläder oavsett hur fina och dyra kläder ni köpt eller fått. Babykläder slits väldigt lite eftersom små barn inte rör sig så mycket. Det som sliter mest på kläderna är när de tvättas.

Genom att vara lite smart kan ni spara mycket pengar på att köpa en del eller alla babykläderna begagnade. Pengarna ni sparar kan ni sätta in på ert barns sparkonto vilket kan resultera i 10.000-tals kronor under barnets uppväxt.

Att tänka på när ni köper begagnade babykläder

När ni köper begagnade babykläder finns det en del saker som ni ska tänka på så att ni får kläderna så billigt som möjligt och inte blir dyrare än nödvändigt.

  • En del babykläder som säljs är oanvända och kan vara stulna. Flera personer har dömts för att köpt stulna barn- och bebiskläder.
  • Genom att köpa kassar med kläder från en säljare blir priset per plagg lägre och du sparar mycket tid.
  • Många barnfamiljer har stora mängder babykläder och barnkläder liggande hemma som de vill bli av med vilket kan innebära ett fynd om ni köper allt på en gång.
  • Köp gärna av någon som du kan hämta kläderna hos vilket minskar risker för att du blir lurad eller köper stöldgods men dessutom slipper du betala frakt.

Var kan jag köpa begagnade babykläder?

Det finns många ställen där du kan köpa babykläderna begagnade men som ser ut som nya.

  • Fråga på jobbet om de som har lite äldre barn vill sälja barnkläder till er.
  • Tradera säljs en hel del babykläder styckevis men en del varor som säljs är också stöldgods. Tänk på att frakt tillkommer
  • Blocket säljs ibland säckar med barnkläder av någon som vill bli av med flera års klädförbrukning.
  • I SecondHand-affärer så som Myrorna finns mycket bra babykläder till vrakpriser.

Annonsera efter babykläder

Om ni vill ha tag på mycket babykläder kan ni annonsera genom att sätta upp en lapp i er lokala livsmedelsbutik. Många tidigare småbarnsföräldrar blir överlyckliga att bli av med barnkläder i alla storlekar som då kan användas av någon i grannskapet. Ofta kan ni t.o.m. få babykläderna gratis.


Meny - Babykläder
Till förstasidan på www.babykläder.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FlickorPojkarButikerNyheter