Babykläder - Underbart söta babykläder

Söta klänningar till er baby

Det finns många söta klänningar att välja på till en bebis.

Mössor till bebisar

Klänningar - Vad är gulligare än en baby i en söt klänning?

Är en klänning till för bebisflickor eller bebispojkar?1800-talet hade bebisar av båda könen vita klänningar fram till ungefär ett års ålder. Det är först på senare tid som klänningar på riktigt små barn är kopplade till flickor.

Färgerna på kläder har också varierat om det är en pojkfärg eller flickfärg. Innan andra världskriget ansågs rosa vara en färg för pojkar men nu är det snarare en färg för flickor.

Behöver en baby ha klänning

Klänning till babyn

Egentligen behöver inte föräldrarna lägga pengar på klänningar till små bebisar för babyns skulle. Ofta är det föräldrarna som tycker att det ska vara tydligt vilket kön bebisen har genom att köpa en liten bebisklänning till flickan.

Det finns inte så stort utbud av klänningar till bebisar förrän de kommer upp i 2-årsåldern men då sker en fullständig explosion av olika varienter på klänningar. Ett tips till alla förstagångsföräldrar är att avvakta med att köpa en klänning till barnet till de själv begär det. Detta gör att ni kan spar pengar som kan utnyttjas bättre och att ert nästa barn kan få ärva alla kläderna ni skaffat.


Meny - Babykläder
Till förstasidan på www.babykläder.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FlickorPojkarButikerNyheter